Uitvaartverzorgers

V.l.n.r.         Monique Bankras          Sandra Boorsma            Yvonne Out            Lian Kroon

Bij overlijden moeten er allerlei zaken geregeld worden.

Onze professionele uitvaartbegeleidsters: Monique Bankras, Sandra Boorsma, Yvonne Out en Lian Kroon, u deze zorg uit handen nemen. Zij zijn zeer deskundig en al enige tijd werkzaam voor de vereniging.

Van de verzorging en opbaring van de overledene tot aan de dag van de uitvaart zullen de uitvaartverzorgers dagelijks bij u zijn om dingen te bespreken en vervolgens in gang te zetten, zodat het afscheid de vorm krijgt waarvan u achteraf zult zeggen:

“Zo was het goed”

Naast hun liefde voor mensen – hét uitgangspunt van waaruit zij hun bijzondere werk doen – beschikken zij over een groot aantal mogelijkheden om de
uitvaart op een voor u passende en wenselijke manier te laten verlopen. Vanaf het moment van overlijden staan zij naast u en lopen zij met u mee van “A tot Z”.

Alles is bespreekbaar, het gaat erom wat u wilt en hoe u het wilt.

Onze laatste zorgverleners hebben allen een opleiding in de uitvaart-zorg als basis, aangevuld met veel ervaring.

Dragers:
Ter ondersteuning van de werkzaamheden van de uitvaartverzorgers beschikken wij over een zeer bekwaam dragersgilde. Het dragersgilde zorgt niet alleen
voor het dragen van huis naar de kerk, maar helpt de uitvaartverzorger indien die ondersteuning nodig heeft met diverse werkzaamheden.

Onze uitvaartverzorgers zijn dag en nacht bereikbaar.

U kunt een overlijden melden op: 06-11444417.